Het Zorgkabinet

De juiste zorg voor u

24-uurs zorg voor ouderen in heel Nederland

Wanneer u of uw naaste graag thuis blijft wonen maar er toch zorg nodig is, zijn er mogelijkheden. Voor velen is thuiszorg, eventueel in combinatie met familiehulp voldoende. Echter kan het zo zijn dat uw zorg niet te plannen is of dat u het niet prettig vindt om steeds andere mensen over de vloer te hebben.  Het kan ook zo zijn dat u intensievere zorg nodig heeft maar dat u niet wil verhuizen naar een zorginstelling. In dit geval is 24-uurs zorg aan huis wellicht een mooie uitkomst voor u.

Met 24-uurs zorg aan huis kunt u blijven leven zoals u deed en hoeft u op dit gebied niks in te leveren. U blijft in uw eigen omgeving en kunt zich vasthouden aan uw gewoonten en dagelijkse routine. Er zal een inwonende zorgverlener bij u intrekken die u hierin zal ondersteunen en zich zal aanpassen aan de manier van leven zoals u gewend bent.

Bij Zuster in Huis gaan we op zoek naar een inwonende zorgverlener die u persoonlijke verzorging en ondersteuning kan bieden zoals dat bij u past. De zorgverlener is 24 uur bij u in huis waardoor het makkelijker is om u de zorg te bieden die u op dat moment nodig heeft. In het geval van calamiteiten is er altijd iemand in de buurt die u kan ondersteunen. Daarnaast kunnen de inwonende zorgverleners van Zuster in Huis u ondersteunen met verschillende taken.

24-uurs zorg aan huis

 “We dachten aanvankelijk aan kortverblijf maar al snel werd duidelijk dat we op zoek moesten naar een permanente oplossing. We konden terecht in een woonzorgcentrum in de buurt. De eerste dagen voelde moeder zich echt niet thuis, we dachten dat het wel zou beteren omdat ze altijd sociaal is geweest. Ze kon er maar niet aarden dus gingen we op zoek naar een alternatief voor een woonzorgcentrum. Zo kwamen we bij Zuster in Huis terecht.”

Taken zorgverlener 24-uurs zorg aan huis:

  • Persoonlijke verzorging
  • Mobiliteit in en rondom huis
  • Klaarmaken van maaltijden
  • Hulp bij eten en drinken
  • Toiletgang en incontinentiemateriaal
  • Ondersteunen bij administratieve en huishoudelijke taken
  • Boodschappen doen
  • Valpreventie

Deze 24/7 zorg aan huis kan volledig op uw wensen worden afgestemd zodat het voor u prettig en mogelijk blijft om thuis te blijven wonen.

Plan vrijblijvend een contactmoment met ons in om te kijken wat we voor u kunnen betekenen.

Meer interessante artikelen